domingo, 7 de octubre de 2012

Venice got style!


Quedar-nos un dia més a la costa de Venice ha estat un encert. Avui, probablemente, ha estat dels dies més relaxats del viatge, estàvem gairebé com a casa. Esmorzant veient palmeres, un sol radiant, el passeig marítim a tocar i molt bon ambient.

Els diumenges semblen ser els dies forts a les platges de Venice i Santa Mònica. A més, si llogues una bici model californià va de conya. Hem estat tot el dia donant voltes per tot arreu, barrejant-nos amb els centenars de ciclistes, patinadors, surfers i skaters locals. L'ambient és curiós: es barreja gent amb classe a la última moda local, homeless i artistes de carrers, nois amb pintes de “gangsters” de L.A...però tothom hi conviu tranquil·la i pacíficament.

A mig matí hem topat amb una fira de grangers locals que fan cada diumenge amb menjars i sucs natural deliciosos. També sorprèn trobar-te escenaris amb música en directe pels carrers a ple dia, sembla ser que aquí la cultura musical està molt més estesa i un té més oportunitats d'actuar. Seguint per les avingudes principals -equipades amb els deguts carrils per bicicletes-, ens hem trobat amb la gran fira on hi havia absolutament de tot. Per celebrar-ho, ens hem fotut una barbacoa estil hawaià i una salsitxa de bones dimensions.

A la tarda hem tornat a la zona del passeig, on més gaudeix el personal. Aquí un no es sent als Estats Units, i més quan veus locals de venda de marihuana “medicinal” constantment (es xocant, tenint en compte el conservadorisme que impera a aquestes terres). El millor que pot fer un es passar la tarda observant i gaudint de totes les cultures que aquí conviuen.

Per ara, estem al hostal estudiant el proper destí: Santa Bàrbara, a unes dos hores de costa direcció nord. Ah, i demà al matí encara queda parar el centre de L.A., que no hi hem passat. Veurem que ens hi trobem. Fins aviat, amics!







No hay comentarios:

Publicar un comentario